De eerste dagen in China - Reisverslag uit Tongling, China van hendrikhund - WaarBenJij.nu De eerste dagen in China - Reisverslag uit Tongling, China van hendrikhund - WaarBenJij.nu

De eerste dagen in China

Blijf op de hoogte en volg

15 December 2012 | China, Tongling

Op 6 12 2012 zijn we in Shanghai aangekomen en zijn direct met metro en trein doorgereisd naar nanjing. In nanjing stonden 2 auto' s klaar om ons naar Tongling te brengen. Alles wat we hebben gereisd in China tot nu toe was in het donker. Niks kunnen zien van het land. Het rijden was een ervaring op zich. Om 3 uur s nachts waren we in Tongling 36 uur reizen. Voordat we bij haar moeder waren gingen we iets eten, 3 uur s nachtslot.
Hier was mijn eerste toiletbezoek, hele ervaring.
Er volgen nog meer verhalen.

• 15 December 2012 - 16:41

Ria:

Hoi lieverds,

Wat leuk dat jullie begonnen zijn met jullie reisverhaal, hoop natuurlijk dat er nog veel meer volgt !
    Jammer dat jullie niet richting Birma kunnen gaan, maar er is ongetwijfeld genoeg te zien en te doen waar jullie nu zijn. Erg schattig om Sophia zo vrolijk rond te zien kruipen en te horen `praten`.
    Hoop dat jullie gauw het reisverslag aanvullen, want we zijn natuurlijk erg nieuwsgierig naar jullie ervaringen.

Dikke kus en veel plezier

• 15 December 2012 - 17:18

Annet:

En foto's????

• 16 December 2012 - 19:14

Marja:

Hoi allemaal!
    Ook wij zijn heeel benieuwd hoe het jullie vergaat! Maar allereerst: Ruud van harte met je verjaardag hoor! Ik probeerde via mijn Ipad jullie te volgen maar ik krijg alleen reclame haha. Laat gauw wat van jullie horen! Veel plezier!
    Groetjes Marja

• 21 December 2012 - 13:05

Ria:

Leuke foto's !. Hoop dat er snel nog meer volgen.
    Groetjes

Tags: 06'12'2012